Referenssit

"Päivi on intohimoinen ja idearikas journalismin, valokuvauksen ja viestinnän ammattilainen. Olen tehnyt yhteistyötä Päivin kanssa yli 10 vuotta ja ihaillut hänen loistavaa tapaansa tuottaa sisältöä eri tarkoituksiin sekä kirjallisesti että upeiden valokuvien kautta. Yhteistyö Päivin kanssa on ollut aina sujuvaa ja miellyttävää. Päivi on tinkimätön ja tuloshakuinen viestinnän ammattilainen, jolla on vankka kokemus ja monikulttuurinen ymmärrys asioista. Päivi on mahtava persoonallisuus ja työskentely Päivin kanssa on aina hauskaa."
Tarja Valde-Brown
”Yhteistyö Päivi Arvosen kanssa on ollut ammattitaitoista ja sujuvaa. Päivi on työssään tarkka ja olemme pystyneet työskentelemään rima korkealla ja tavoitteita saavuttaen. Päivin kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito on ensiluokkaista ja hän kirjoittaa kiinnostavia, mukaansatempaavia juttuja. Hänen laaja kokemus viestintäalalta, kontaktiverkosto, hyvät sosiaaliset taidot ja periksiantamaton luonne ovat auttaneet saavuttamaan tavoitteitamme. Mediamatkoillamme median edustajat ovat tunteneet olevansa tärkeitä vieraita ja myös alueemme käyntikohteet ja yrittäjät ovat antaneet Päivin työstä positiivista palautetta. Ensimmäisen yhteistyövuoden aikana saavutimme 60 juttua, sekä printti- että digitaalisin medioihin, mukaan lukien merkittäviä kansallisia medioita, matkablogeja ja erityislehtiä. Voin lämpimästi suositella Päiviä vastaaviin tehtäviin."
Kati Paasi
matkailujohtaja, Cursor Oy
”Päivi Arvonen suunnitteli ja toteutti yhteistyössä Visit Kotka-Haminan /Cursor Oy:n kanssa useita Merikeskus Vellamoon suuntautuneita mediamatkoja. Päivin rautaisen kokemuksen ja laajan kontaktiverkoston ansioista jokainen vierailu onnistui erinomaisesti. Tieto kulki sujuvasti, aikataulut pitivät poikkeuksetta ja Päivi hoiti vierailut aina luotettavasti ja pettämättömällä ammattitaidolla.”
Marja Puukka
tiedottaja, Merikeskus Vellamo, Kotka
”Päivi Arvonen on monitaitoinen ammattilainen, joka tarttuu asioihin aktiivisesti ja hoitaa luotettavasti sen mitä lupaa. Hänellä on laaja sosiaalinen verkosto, jota hän osaa käyttää niin että kaikki osapuolet hyötyvät hänen kontakteistaan ja niistä syntyvistä uusista yhteistyökuvioista. Suosittelen lämpimästi!”
Tuula Ahola
yrittäjä, Hamina
”Päivin kanssa on ilo työskennellä median edustajana. Hän on innovatiivinen, innostunut, jämpti ja luotettava työssään mediamatkojen suunnittelijana ja toteuttajana. Niin pientä asiaa ei ole, etteikö Päivi vastaisi nopeasti ja tarjoaisi apuaan median edustajille. Persoonaltaan Päivi on rauhallinen, lämminhenkinen ja miellyttävä.”
Reija Kokkola
toimittaja/tiedottaja
”Päivi Arvonen on tehnyt Kotka Steam Breweryn kanssa yhteistyötä kehitysyhtiö Cursorin kautta. Yhteistyö on ollut rikasta ja olemme saaneet häneltä paljon ideoita, linkkejä ja tietoa esimerkiksi uusista mahdollisuuksista ja muista yhteistyökumppaneista. Suosittelen hänen palveluitaan erityisesti media-, matkailu- ja kulttuurialaan liittyvissä hankkeissa, projekteissa ja tapahtumissa.”
Kari-Jukka Koivistoinen
Kotka Steam Brewery
”Olen työskennellyt matkailun saralla lähes sadan mediavastaavan kanssa ja Päivi Arvonen sijoittuu tässä joukossa tähtikaartiin. Toimittajalle on paljon hyötyä siitä, että ohjelmaa ja sen aikataulutusta on suunnittelemassa Arvosen kaltainen ihminen, joka on tehnyt itsekin pitkään toimittajan töitä ja osaa näin ollen ymmärtää mitä tekijöitä on hyvä ottaa huomioon suunniteltaessa aikatauluja. Arvonen auttaa hienosti toimittajan työtä tarjoamalla toiveisiin sopivia ja innovatiivisiakin vierailukohteita ja haastateltavia juttuihin. Suosittelen Arvosta vahvasti mediamatkojen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi.”
Riikka Mahlamäki-Kaistinen
toimittaja
”Yhteistyö Päivin kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa. Teimme yhteistyötä muutaman vuoden ajan ja järjestelyt onnistuivat jopa yli odotusten. Kaikki toivotut järjestelyt onnistuivat hienosti ja toiminta oli aina sekä nopeaa, että laadukasta. Päivi on myös erittäin proaktiivinen ja ehdotti usein erilaisia paketteja ja yhteistyötä oma-aloitteisesti. Voin lämpimästi suositella Päivin yritystä ”
anonyymi tyytyväinen yhteistyökumppani
"Olen osallistunut Päivi Arvosen kanssa mediamatkalle Sveitsissä ja Päivin emännöimälle mediamatkalle Kotkan seudulla. Hänen porukassaan on mukava matkustaa. Hänen tapansa johtaa matkoja on täsmällistä, huomaavaista ja joustavaa. Myös hänen valmistelemiensa retkien kohteet ovat olleet mielenkiintoisia ja esitykset asiantuntevia."
”Toimiessani itse ryhmänjohtajana Sveitsin suurlähetystön järjestämällä kolmipäiväisellä vierailulla Sveitsissä, sain Päiviltä asiantuntevaa apua tilaisuuksia avaus- ja päätösseremonioissa. Päivillä on poikkeuksellisen paljon kokemusta kansainvälistä tehtävistä ja tapahtumista ja hän osaa ottaa huomioon kulttuurierot eri tilanteissa. Suosittelenkin Päiviä lämpimästi mediamatkojen järjestäjänä.”
Pekka Virolainen
puheenjohtaja, Suomen ulkomaantoimittajien yhdistys ry
"Päivin kanssa asioiminen on ollut mutkatonta ja vilpittömän avointa. Hän tuntee toimittajan työn sekä ymmärtää eri medioiden tarpeet ja toimitusten lähestymiskulmat. Päivi löytää oikeat haastateltavat ja hakee tarvittavat taustatiedot. Ammattinsa ja tehtävänsä osaavan ihmisen kanssa on ilo työskennellä."
Heikki Kähkönen
”I have attended several Kotka-Loviisa-Hamina press trips organized by Päivi Arvonen/Cursor Oy. Each time I was impressed by the program and service of these trips. Päivi is very creative in picking up highlights of the areas under various interesting themes. She is very flexible in handling all unforeseeable changes and quickly comes up with new solutions. She’s sympathetic and attentive to each partipant’s needs. I would highly recommend her to any similar job.”
Wei Zhou
Marketing Communications Consultant, WEICOMM Consulting Oy
”Päivi Arvosen Cursor Oy:lle organisoima käsityömediamatka oli hieno, hauska kokemus. Tutustuin Kotkaan, Haminaan ja Loviisaan tasolla, johon en oli koskaan päässyt omine nokkineni. Loistavaa aikataulutusta ja yritysten mukaan lietsomista.”
Heidididit-blogin ylläpitäjä ja toimittaja Heidi Kormano
"Olen osallistunut moniin mediamatkoihin sekä Suomessa että ulkomailla.  Päivin järjestämät mediamatkat ovat ammattimaisesti toteutettuja ja hyvin organisoituja. Ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi sisältölähteiksi omiin kanaviini. Journalistina ja valokuvaajana Päivi tuntee ammatikseen kirjoittavan ja kuvaavan tarpeet, ja siitä syystä osaa laatia sisältökokonaisuuden sekä aikatauluttaa ohjelman."
Kirsti Sergejeff
”Olen osallistunut moniin mediamatkoihin sekä Suomessa että ulkomailla. Päivin järjestämät mediamatkat ovat ammattimaisesti toteutettuja ja hyvin organisoituja. Ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi sisältölähteiksi omiin kanaviini. Journalistina ja valokuvaajana Päivi tuntee ammatikseen kirjoittavan ja kuvaavan tarpeet, ja siitä syystä osaa laatia sisältökokonaisuuden sekä aikatauluttaa ohjelman.”
Antti Koli
kirjoittaja ja valokuvaaja
”Päivin luotsaamille mediamatkoille on ollut aina ilo osallistua. Matkat ovat aina olleet täynnä monipuolista ja inspiroivaa ohjelmaa, ja käytössä olleesta ajasta on osattu otettu kaikki irti. Päivin matkat ovat myös tarjonneet arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja tunnelma matkoilla on aina ollut mukava. Lisäksi logistiikka on toiminut erinomaisesti, aikataulut ovat pitäneet ja aina on jäänyt olo, että olemme päässeet kokemaan vierailemiemme kohteiden parhaat palat. Suosittelenkin Päiviä lämpimästi mediamatkojen järjestäjänä, sillä hän hoitaa ne aina rautaisen ammattilaisen ottein.”
Taina Renkonen
bloggaaja, sisällöntuottaja
”Olen osallistunut pari kertaa Päivin järjestämille mediamatkoille. Ohjelma on aina ollut asiallinen, mielenkiintoinen ja uutta tietoa antava. Aikataulu on pysynyt aisoissa meistä haahuilevista toimittajista huolimatta. Opastukset ovat olleet ansiokkaita ja oppaat osanneet asiansa todella hyvin. Olen palannut matkoilta tyytyväisin mielin ja ihmetellyt, miten paljon merkityksellisiä asioita, kohtaamisia ja tapahtumia voikaan löytyä.”
Mirja Karlsson
toimittaja
”Olin mukana kolmella Loviisaan, Haminaan ja Kotkaan suuntautuneella kahden päivän teemamatkalla. Ne olivat hyvin toteutettuja monipuolisine vierailukohteineen, jotka tarjosivat tietoa, elämyksiä sekä mahdollisuuksia omakohtaiseen kokeiluun sekä paljon juttuaiheita. Pienessä ryhmässä oli helppo verkostoitua muiden osallistujien kanssa. Järjestelyt matkoineen, kuljetuksineen, ruokapaikkoineen ja aikatauluineen olivat ensiluokkaisia. Viestintä tavoitti ajallaan matkalle lähtijän, jonka tehtäväksi ja vapaudeksi jäi kokea ja havainnoida mediamatkan antia ilman huolta tulevasta.”
Päivi Seppä-Lassila
Parasta lähteä nyt – matkoja lähelle ja kauas -blogista
”Usean onnistuneen matkakokemuksen perusteella voin todeta, että Päivi hoitaa mediamatkat paitsi asiantuntevasti, napakasti ja ammattitaitoisesti, myös osallistujien toiveita tarkalla korvalla kuunnellen. Matkoilta on ollut helppoa toteuttaa kiinnostavia juttuja.”
Maria Markus
freelance-toimittaja, radiojuontaja
”Päivi Arvosen vankalla ammattitaidolla emännöimät mediamatkat ovat piristäneet harmaata koronavuotta, olleet sen kohokohtia. Päivi Arvonen tietää, mitä ammattitoimittaja matkoiltaan kaipaa – ja mitä ei kaipaa. Järjestelyt ovat olleet viimeisen päälle viilattuja ja siksi sujuvia, ja toimittajan omat toivomukset on mahdollisuuksien mukaan toteutettu aina joustavasti. Uskon myös, että järjestäjät ovat näin saaneet täyden vastineen investoinneilleen.”
Marja-Liisa Kinturi
VTM, freelance-toimittaja, matkailutoimittaja
”Olen osallistunut lähes 10:lle Cursor Oy:n järjestämälle Päivi Arvosen emännöimälle toimittajaryhmän pressimatkalle puolentoista vuoden aikana. Päivillä on taitoa löytää yhä uusia kiehtovia ja elämyksellisiä kohteita sekä erinomaisia ravintoloita ja laadukkaita majoituspaikkoja. Hän osaa organisoida matkat niin, että jokaisessa kohteessa meitä on ollut vastassa asiantunteva opas ja olemme kuulleet kiinnostavia ja aiheeseen liittyviä tarinoita. Pressimatkoilla on huomioita pienetkin yksityiskohdat ja pidetty hyvää huolta toimittajista niin matkojen, majoitusten kuin ruokailujen osalta. Päivi on luonut matkoille mukavan ja iloisen tunnelman. Olen päässyt myös kahdelle Päivin minulle räätälöimälle pressimatkalle eli Somerolle ja elämysmajoituksiin Kotkan seudulle. Olen näillä räätälöidyillä matkoilla ollut ällistynyt siitä, miten mielenkiintoisia kohteita Päivi on niistä osannut tarjota, kuten viikinkisaari Rakinkotkan kesämökit, pallokorsun majoituksen, puuteltat, Someron kiipeilypuiston, muotiputiikki Helmen, alpakkatilan ja Härkälän kartanon näyttelyineen ja majoituksineen. Jokaiseen paikkaan minulle on järjestetty opas ja kuljetus.”
Elisa Helenius
”Olen osallistunut Päivi Arvosen suunnittelemalle mediamatkalle. Ilahduin siitä, miten monipuolisen ohjelman Päivi oli suunnitellut. Matka oli hyvin organisoitu ja Päivi neuvoi ja avusti minua ja muita matkalle osallistuneita ystävällisesti. Suosittelen lämpimästi Päiviä vastaaviin tehtäviin jatkossa!”
Anonyymi
”Päivin järjestämä mediamatka oli järjestetty vahvalla ammattitaidolla. Kaikki toimi moitteetta ja osallistuja sai keskittyä oleelliseen.”
Anonyymi
”Olin mukana Päivin järjestämällä mediamatkalla Somerolle. Aikataulu oli suorastaan hengästyttävä, mutta siinä pysyttiin Päivin luotsatessa meitä lempeästi mutta päättäväisesti kohteesta toiseen. Tutustuimme moniin kiinnostaviin kohteisiin ja saimme todeta kahden päivän aikana, että Somero on todellakin yllätyksiä täynnä. Päivi huolehti rautaisella ammattitaidolla kaikista yksityiskohdista ja ennen matkaa saimme kattavat infopaketit käyntikohteista.”
Merja Kukkonen
Merjan matkassa -blogi
"Olen osallistunut Päivi Arvosen toteuttamille mediamatkoille Kotkaan ja Somerolle. Molemmat matkat oli erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu. Osallistujien toiveitakin kuunneltiin hyvin. Päivi Arvosella on kyky hahmottaa isompia kokonaisuuksia ja verkottaa ihmisiä. Voin suositella häntä monenlaisiin toimeksiantoihin."
Vesa Keinonen
toimittaja, viestintäasiantuntija, Hyvinkää.
Scroll to Top